Олімпійська збірна України без жодної поразки вийшла у фінал Тулонського турніру

Збірна України U-23 переграла юнацьку збірну Японії в черговому турі Турніру Моріса Ревелло.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Турнір Моріса Ревелло, група B, 4-й тур
Україна U-23 – Японія U-19 – 2:1
Голи: Велетень, 42, 55 – Шіогаї, 81

«Синьо-жовті» виглядала переконливіше в першому таймі, та м’яч уперто оминав ворота японської команди. Відкрити рахунок підопічні Руслана Ротаня могли в дебюті, але Сікан головою пробив у поперечину. «Сині самураї» відповіли в середині 45-хвилинки, коли Єрмаков парирував небезпечний удар Ясуди.
Героєм олімпійської збірної України став Велетень. Півзахисник ковалівського «Колоса» оформив дубль, відзначившись до та після перерви. На 42-й хвилині він на лінії штрафного прийняв передачу Сікана, підлаштував м’яч під удар і класно поклав у дальній кут.
Натомість на початку другої половини Велетень забив другий м’яч. Цього разу роль асистента на себе взяв Хлань. Забивний хавбек отримав його передачу в межах штрафного майданчика та потужним пострілом не залишив жодного шансу голкіперу.
Завершити груповий етап із чотирма перемогами та без пропущених м’ячів, однак, не вдалося. На 81-й хвилині Шіогай у дотик метрів із десяти замкнув небезпечний простріл Хомми. Більше команди не забивали, тож збірна України U-23 завчасно виграла групу B і чекатиме зустрічі з Кот-д’Івуаром U-20 у фіналі 16 червня.

До слова, раніше підготували прев’ю групи A Євро-2024 зі збірними Німеччини, Шотландії, Угорщини та Швейцарії.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.