Активність ворога на Авдіївському напрямку дещо знизилась – Сили оборони

Активність військ рф дещо знизилась, але ворог не полишає намірів захопити Авдіївку – бої тривають. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун, передає УНН. Цитата
«На Авдіївському напрямку дещо знизилась активність ворога, але він продовжує іти вперед. Ворог не полишає спроб взяти Авдіївку. Наші воїни там стійко тримають оборону», — сказав Штупун.
За словами речника, ворог застосовує на Авдіївському напрямку Керовані авіаційні бомби.
Загалом же на Таврійському напрямку за минулу добу ворог завдав 1 ракетного і 4 авіаційні удари. За минулу добу на Таврійському напрямку відбулося 53 бойові зіткнення і ворог здійснив 685 артобстрілів, Сили оборони знищили 11 танків і 29 бойових броньованих машин.
Ворог безуспішно намагався проводити наступальні дії окупантів в районах Новокалинового, Степового, Первомайського. Без успіху ворог також вів штурмові дії біля Мар’їнки і Новомихайлівки. Крім того, ворог, за словами речника, безуспішно намагається відновити втрачені позиції біля Роботиного.