«Дніпро-1» закрив тур УПЛ результативною нічиєю проти «Зорі»

«Дніпро-1» втратив перемогу над луганською «Зорею» у 23-му турі української Прем’єр-ліги.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Україна, Прем’єр-ліга, 23-й тур
«Дніпро-1» – «Зоря» – 2:2
Голи: Сваток, 48, Гуцуляк, 52 – Кирюханцев, 55, Горбач, 62

До середини першого тайму суперники встигли обмінятися напівмоментами. Дніпровець Гуцуляк після розвороту низом відправив м’яч у руки Сапутіну. Натомість луганець Башіч після стінки з Волошином пробив під поперечину – Волинець витягнув.
Перед перервою стався другий розмін змарнованими нагодами. Вінгер «Дніпра-1» Гуцуляк підступним ударом із меж штрафного не зміг переграти голкіпера. У відповідь крайній «Зорі» Антюх хрестоматійно змістився в центр із флангу та пробив у руки Волинцю.
Після безгольової першої 45-хвилинки команди видали ударні п’ятнадцять з гаком хвилин на старті другої. Господарі поля покарали луганців двома забитими м’ячами. Спершу Сваток зіграв на добиванні після сейву Сапутіна, який парирував удар Адамюка після стандарту. А потім Гуцуляк замкнув ближню стійку з кутового.
«Зоря», однак, не знітилася і відразу взялася за камбек. На 55-й хвилині Кирюханцев отримав передачу від Бутка та перекинув м’яч через воротаря в дальній кут. Помилився в цій ситуації центрбек Сарапій.
Наступні два випади луганців нівелював Волинець. Він витягнув удар Горбача головою з кількох метрів, а згодом парирував постріл Чурка з-за меж штрафного майданчика. Та зі ще одним ударом Горбача не впорався і він – нападник головою у падінні замкнув навіс Антюха з лівого флангу.
Фінальні 15 ігрових хвилин командам довелося грати дві години. Матч двічі переривала повітряна тривога, тож темп поєдинку впав, а гра розбилася на мікроепізоди. Перемогу в такому протистоянні ніхто вирвати не зумів.

До слова, напередодні «Динамо» несподівано втратило очки з ЛНЗ у столиці.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.