В Україні викрили наркоканал з оборотом в 12 млн гривень щомісяця

Правоохоронці викрили міжнародний канал постачання кокаїну з Нідерландів до України.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Офісу генпрокурора.

Як з’ясувало слідство, уродженець Донецької області разом зі спільницею організували канал постачання кокаїну з Нідерландів до України.Небезпечні речовини вони ховали у великих закладках на території Закарпатської області. Після чого займались збутом у довіреному колу осіб.
Вони продавали кокаїн великими партіями, а розрахунки проводилися лише криптовалютою. Такий «бізнес» приносив їм понад 12 млн гривень кожного місяця.
Під час обшуків у помешканнях та автівках підозрюваних було вилучено близько 1 кг кокаїну, чорнові записи, електронні ваги, а також два автомобілі. Попередня вартість вилученого «товару» за цінами «чорного» ринку сягає понад 250 тис доларів.

Фото: поліція викрила в Україні наркоканал з оборотом в 12 млн гривень (t.me/pgo_gov_ua)
Злочини, пов’язані зі збутом наркотиків
Нещодавно повідомлялося, що в Києві правоохоронці викрили банду наркоторговців, які масово збували кокаїн, амфетамін і МДМА.
У листопаді правоохоронці ліквідували логістичний хаб зі збуту наркотиків і психотропів у 14 регіонах України. «Бізнес» приносив злочинцям близько 10 млн гривень щомісяця.
А наприкінці жовтня за матеріалами спільного розслідування СБУ та правоохоронних органів Франції та Польщі, організаторів міжнародного каналу контрабанди важких наркотиків засудили до ув’язнення.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.