Після ударів ЗСУ. Росіяни в Криму панікують і спішно ховають склади зі зброєю, — партизани

Російські військові в Криму стали панікувати після ударів ЗСУ по окупованому півострову. Загарбники почали спішно ховати своє озброєння.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на «АТЕШ».

Партизани зазначили, що останнім часом вони спостерігають масове переміщення польових артилерійських складів.
«За нашою інформацією, насамперед це пов’язано з успішними ударами Сил оборони України по Севастополю і Гвардійському», — йдеться в заяві.

Фото: Переміщення техніки РФ (t.me/atesh_ua)
Окупанти почали перекидати реактивні снаряди до РСЗВ «Ураган». За інформацією від партизанів, новий склад озброєнь розташований у селі під Сімферополем.
Нещодавні удари по окупованому Криму
23 березня у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи, зокрема, у Севастополі. OSINT-аналітики зазначали, що у Севастополі міг бути уражений великий вузол зв’язку Чорноморського флоту Росії.
У російських Telegram-каналах 24 березня з’явилася інформація, що в Севастополі був вражений «добре замаскований командний пункт, в якому під час удару перебувало понад два десятки офіцерів».
Пізніше у Генштабі ЗСУ розповіли, що Сили оборони України завдали ударів по об’єктах російських окупантів у Севастополі. Було знищено два десантні кораблі РФ — «Ямал» і «Азов» і центр зв’язку.
Також серія вибухів пролунала у Криму вночі 24 березня. Тоді повідомлялось про пожежу на нафтобазі у Гвардійському.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.