Синоптики розповіли про погоду на завтра: де буде дощ і навіть сніг

Завтра, 24 березня, в Україні істотно похолоднішає — вночі в деяких регионах температура опуститься до 0 градусів. Також не обійдеться без опадів, причому місцями можливий навіть мокрий сніг.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

«Хмарно з проясненнями. В західних, північних, вдень і в більшості центральних та Одеській областях дощ; на решті території без опадів», — йдеться в повідомленні.
Що стосується температури повітря, вночі 3-8° тепла, у східних, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській області та в Криму близько 0°; вдень 7-12° тепла, на півдні та сході країни до 15°.
«Вітер південний з переходом в західних і північних областях на північно-західний, 5-10 м/с. На високогір’ї Карпат мокрий сніг та дощ; температура протягом доби 0-5° тепла», — додали в «Укргідрометцентрі».

Погода в Україні
Раніше синоптик Наталка Діденко попереджала, що кілька днів на півночі та заході побуде свіжа погода, проте з 27 березня передбачається відчутне потепління, тепла погода охопить усю Україну.
Додамо, що на початку квітня 2024 року в Україну повернеться тепло, а небо буде ясним і сонячним. Опадів буде мало, а температура повітря поступово зростатиме і буде досить тепло. Однак на початку другої декади очікується кілька днів похолодання та дощі.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.