Легіон «Свобода Росії» показав відео знищення засобів зв’язку в Бєлгородській області

Російські добровольці, які здійснили рейд у Бєлгородську область, продовжують знищувати важливу техніку армії РФ. Цей процес вдалося зафіксувати на відео.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Легіон «Свобода Росії».

Зазначається, що бійці знищують пріоритетні цілі на околицях Журавлівки в Білгородській області.

За їхніми словами, йдеться про системи спостереження та засоби зв’язку армії РФ, які вдається «мінусувати» за допомогою дронів.
Рейд російських добровольців
Нагадаємо, 12 березня «Російський добровольчий корпус» спільно з двома іншими підрозділами прорвали кордон з Росією та взяли під контроль декілька населених пунктів, зокрема у Бєлгородській та Курській областях.
Раніше російські добровольці анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську. Жителів Бєлгородської та Курської областей закликали евакуюватися. Пізніше добровольці повторили свій закликав до евакуації.
Також 16 березня, в Бєлгороді жалілись на вибухи й пожежу, попри те, що Міністерство оборони Росії відзвітувало про «успішну» роботу ППО. Джерела РБК-Україна у розвідці повідомляли раніше, що російська влада блокує евакуацію цивільних у регіоні.
За словами начальника штабу «Російського добровольчого корпусу» Олександра Фортуни, РДК планує далі проводити наступальні дії в рамках свого рейду на територію РФ.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.