Росіяни вдарили по Торецьку та Авдіївці: загинуло четверо людей, є поранені

Російська армія сьогодні, 26 грудня, обстріляла населені пункти Донецької області та вбила чотирьох людей.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Офіс генерального прокурора.

Удари по Торецьку
Близько 08:00, окупанти здійснили артилерійський обстріл міста Торецька. Від вибухів на власному подвір’ї загинула жінка 67 років, а на проїжджій частині неподалік місцевої лікарні помер 74-річний чоловік.
Водночас окупанти атакували смт Північне міста Торецька, де загинув чоловік 73 років, а 62-річний мешканець дістав поранення неподалік приватного будинку.
Обстріл Авдіївки
У прокуратурі зазначили, що вже за дві години російська армія обстріляла Авдіївку. Снаряд влучив у приватний будинок, унаслідок чого загинув 61-річний містянин, а його 56-річна дружина опинилася під завалами.

Фото: Наслідки ударів (facebook.com/pgo.gov.ua)
«Після того, як потерпілій надали невідкладну медичну допомогу, її госпіталізували з відкритим переломом черепа та забоєм головного мозку, множинними осколковими пораненнями всього тіла. Наразі стан постраждалої оцінюють як важкий», — йдеться у повідомленні.
Розпочато розслідування
Крім того, російські війська вдарили по селу Костянтинівка Покровського району. Перебуваючи у власному будинку, загинула жінка 61 року, якій уламки російського снаряда пробили грудну клітку та черевну порожнину.
Прокурори вживають усіх можливих і належних заходів для фіксації воєнних злочинів РФ проти мирного населення регіону. Розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.
Обстріли Донецької області
Росіяни щодня відкривають вогонь по містах й селах Донецької області. Прифронтові населені пункти регіону, і навіть ті, що знаходяться в відносному тилу, постійно перебувають під ударами.
Сьогодні повідомлялось, що у Донецькій області зазнала нових обстрілів шахта і місто супутник.
22 грудня росіяни вдарили по населених пунктах Донецької області. Унаслідок цього загинула одна людина.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.