Парламентський комітет знову не підтримав скасування «заочки» — нардеп

Парламентський комітет знову не підтримав скасування «заочки» — нардеп

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Профільний комітет Верховної Ради вчергове не підтримав скасування заочної форми навчання, повідомила у п’ятницю голова підкомітету з питань вищої освіти, народний депутат Юлія Гришина, пише УНН. Цитата
«Сьогодні під час засідання комітету з питань освіти, науки та інновацій ми вдруге виключили норму про скасування заочної форми навчання. Цього разу із законопроєкту №10177 щодо розвитку освітніх траєкторій та вдосконалення освітнього процесу у вищій освіті», — вказала Гришина у Telegram.
Раніше
У вересні ВР запропонували скасувати заочну та вечірню форми навчання.
Через місяць Кабінет міністрів підтримав свій законопроєкт, який запроваджує фундаментальні зміни у вищій освіті, зокрема, відмову з наступного року від «заочки».
8 листопада ВР проголосувала законопроєкт №10092, але пункт про скасування заочної і вечірньої форм навчання з нього попередньо виключили. Виключити цей пункт рекомендували члени освітнього комітету під час розгляду законопроєкту 13 жовтня, повідомляла УНН Юлія Гришина, вказавши тоді, що заочну і вечірню форму навчання не скасовано.

Джерело:
УНН

Теги: університет, заочне, ВР

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram