Страйк польських перевізників: понад 300 вантажівок стоять у чергах на кордоні

Страйк польських перевізників: понад 300 вантажівок стоять у чергах на кордоні

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Ситуація на кордоні з Польщею, де продовжується акція протесту польських перевізників, має непростий характер, зберігається ускладненість руху транспорту. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає кореспондент УНН. Цитата
«Ситуація має непростий характер. Представники акції протесту перекрили рух вантажного транспорту на трьох пунктах пропуску: Ягодин, Краківець та Рава-Руська. Але є відмінності. Наприклад, на пункті пропуску Ягодин польська сторона не приймає вантажівки, які йдуть з України. Також ми не відмічаємо інтенсивного потоку звідти – з Польщі прибувають лише кілька транспортних засобів на годину. На Краківці та у Рава-Руській іде рух вантажівок з України до Польщі та до декількох одиниць на годину обмежено рух у зворотньому напрямку», — розповів він.
Деталі
Також він розповів, що з учорашнього вечора з польського боку кордону спостерігається скупчення вантажівок. Біля пункту пропуску Ягодин очікують близько 160 вантажівок, біля Краківця – близько 100, а біля Рава-Руської – близько 50. Водночас, учасники страйку не перешкоджають руху автобусів та легкового транспорту.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники радить водіям вантажівок оминати три пункти пропуску через страйк польських перевізників

Джерело:
УНН

Теги: Україна, прикордонники

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram