Спікер польського парламенту від опозиції заявив, що Польща й надалі підтримуватиме Україну

Спікер польського парламенту від опозиції заявив, що Польща й надалі підтримуватиме Україну

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Спікер польського Сенату, представник опозиційної партії «Громадська платформа» Томаш Гродський заявив, що Польща й надалі підтримуватиме Україну. Про це він сказав під час виступу на другому Парламентському саміті Міжнародної Кримської платформи, передає кореспондент УНН. Цитата
«Я представляю головну, найсильнішу польську політичну партію, яка буде створювати за результатами виборів новий польський уряд. Я як представник цієї партії хочу вас завірити, що Польща і надалі підтримуватиме Україну», — сказав Гродський.
Він наголосив, що росія є загрозою для глобального миру, а тому потрібно на глобальному рівні виступити проти порушень права.
«Ми також мусимо пропагувати міжнародні санкції, мусимо їх дотримуватися й мусимо боротися проти того, щоб росія не обходила ці санкції. Санкції мусять торкатися, як осіб, так і юридичних суб’єктів, які брали участь нищенні економіки, культури, у викраданні дітей. Український народ може надіятися на підтримку Сенату Польщі», — зазначив Гродський.
Доповнення
Лідер польської опозиції Туск заявив про початок нової ери для Польщі.

Джерело:
УНН

Теги: Польща, Україна

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram