Подарунок для диктатора: кадиров запропонував скасувати вибори президента рф

Подарунок для диктатора: кадиров запропонував скасувати вибори президента рф

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Глава чечні рамзан кадиров запропонував скасувати проведення виборів президента росії, намічених на 17 березня 2024 року, через війну в Україні. В якості альтернативи він запропонував провести голосування з єдиним кандидатом — чинним президентом володимиром путіним, передає УНН з посиланням на росЗМІ. Цитата
«Я пропоную зараз, коли йде сво, одноголосно ухвалити рішення, що на виборах у нас буде один кандидат — володимир володимирович путін. Або тимчасово скасувати вибори, тому що іншої людини у нас немає, яка могла б захистити сьогодні нашу країну», — зазначив Кадиров під час флешмобу, що пройшов у Грозному, до дня народження путіна.
Додамо
На думку глави чечні, жоден інший кандидат, окрім путіна, не зможе ефективно керувати країною у поточній ситуації.
ЗМІ нагадують, путін поки що не оголошував про свій намір балотуватися на черговий президентський термін. 12 вересня під час Східного економічного форуму у владивостоці путін не став говорити про участь у президентських виборах наступного року та запропонував дочекатися рішення парламенту за датою їх проведення. За інформацією джерел, діючий глава держави може оголосити про висування на новий термін у листопаді під час міжнародної виставки-форуму «росія» в москві.

Джерело:
УНН

Теги: Росія, вибори, Чечня

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram