Вечірка в чоловічому колі: як організувати

Назріває парубочий вечір чи просто дружня зустріч у колі однодумців-чоловіків, важливо все організувати, щоби вечір пройшов гладко. Нижче розповімо, на які моменти варто звернути увагу.

Місце прикрашає

Насамперед варто обміркувати місце проведення зустрічі. Варіантів може бути кілька: удома в господаря вечірки, у невеликому затишному кафе чи ресторані, у спеціально відведеному для цього залі, у боулінг або більярдному клубі, навіть в офісі. 

Важливо зробити так, щоби сторонні не заважали провести спокійний або навпаки галасливий вечір. Якщо є можливість, орендуйте окремий кабінет або зал.

Оформлення

Якщо вечірка приурочена до якоїсь події або тематична, необхідно подбати про оформлення. Не потрібно ставити собі за мету створити еклектику. Досить тонко натякнути на тематику зустрічі. 

Якщо важко самостійно оформити приміщення, запросіть фахівця. Найчастіше чоловіки обирають оформлення в стриманих спокійних тонах. Можна віддати перевагу текстилю, запрошенням, листівкам, табличкам з іменами гостей за столом.

Хороша їжа

Частіше на чоловічих зустрічах присутній алкоголь. Причому в достатку. Тому треба подбати про достатню кількість закуски. Тут варіантів кілька.

  • Самостійно приготувати всі необхідні страви, включно з легкими закусками та ситними варіантами.
  • Оформити доставку їжі з улюбленого ресторану або кафе, попередньо домовившись із запрошеними та обговоривши меню.
  • Попросити кожного гостя принести по одній страві зі собою.

Порада: якщо на зустрічі будуть винятково міцні напої, не обмежуйтеся лише фруктовими чи овочевими нарізками. Сп’яніння в цьому випадку не уникнути.

Напої

Якщо з безалкогольними – усе зрозуміло, то спиртне треба підбирати з урахуванням уподобань запрошених. Зазвичай чоловіки обирають міцний алкоголь. Можна придбати ром, купити Johnnie Walker або інші різновиди віскі, віддати перевагу текілі та джину. Підійде й коньяк. 

Під алкоголь підготуйте правильний посуд, щоби розпивання спиртного було естетичним. Не забудьте подбати про достатні запаси льоду для охолодження алкоголю.

Розваги

Тут усе залежить від темпераменту запрошених до загальної тематики зустрічі. Для спокійного чоловічого вечора підійдуть настільні ігри: доміно, шахи, карти, фільми. 

Для галасливої вечірки краще заготовити більш активні заняття, у яких зможуть узяти участь усі без винятку учасники зустрічі. Підійдуть будь-які захоплюючі конкурси з подарунками й навіть караоке.

Порада: їжу та напої для гостей замовляйте в перевірених магазинах. Для вибору алкоголю можна використовувати каталог MAUDAU. Тут представлений широкий асортимент брендової продукції безпосередньо від постачальника.