Ворожий удар по Костянтинівці: кількість поранених зросла до 31, розпочато розслідування

Ворожий удар по Костянтинівці: кількість поранених зросла до 31, розпочато розслідування

КИЇВ. 6 вересня. УНН. У результаті російського удару по Костянтинівці кількість поранених зросла до 31. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора і додали, що вже розпочато розслідування, передає УНН. Цитата
«… розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України)», — йдеться у повідомленні.
Деталі
В Офісі Генпрокурора нагадали, що 6 вересня близько 14:00 окупанти обстріляли Костянтинівку. На цей раз армія рф поцілила по одному з ринків у середмісті.
Внаслідок влучання снарядів у торгових павільйонах здійнялася пожежа. Станом на 16:00 від атаки окупантів загинули 16 людей. Ще 31 осіб зазнали поранень різного ступеня тяжкості, їм надається невідкладна медична допомога.
За попередніми даними, пошкоджено 20 магазинів, лінії електропередач, адмінбудівля та 5-й поверх житлового будинку. Вщент згоріли легкові автомобілі та 8 торговельних об’єктів. Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Під завалами ще перебувають люди, додали в Офісі Генпрокурора.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Артилерія російських терористів убила 16 людей»: Зеленський показав кадри з атакованої рф Костянтинівки

Джерело:
УНН

Теги: Росія, Україна, війна

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram