«Режим путіна дає тріщини»: у ГУР розповіли про ймовірність нових заколотів в рф

«Режим путіна дає тріщини»: у ГУР розповіли про ймовірність нових заколотів в рф

КИЇВ. 21 липня. УНН. Після заколоту глави пвк «вагнера» євгенія пригожина, режим російського диктатора «дає тріщини». Українська розвідка має дані про те, що у росії, ймовірно, готується новий заколот, розповів в ефірі національного телемарафону представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, передає УНН. Деталі
За словами представника розвідки, заколот «вагнерівців», який стався минулого місяця, не перемогли, а «забалакали», чи «зарєшалі» інші особи, у тому числі самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко. Юсов підкреслив, що на території росії внутрішні проблеми, зокрема ті, які озвучував пригожин, залишаються. Він додав, що на сьогодні все більше представників російських кадрових військових озвучують схожі речі, за що «розплачуються» відстороненням. 
«Процеси йдуть. І це процеси, які сьогодні вже спостерігає і про які говорить не лише українська розвідспільнота на рівні інсайдів. Це говорять прямим текстом і представники західних спецслужб, і західні аналітики. Тобто це вже публічна складова рашистської політики. путінський режим справді дає тріщини, і вони розповзаються», — наголосив представник ГУР.
Крім цього, він спрогнозував, що російська федерація буде «змушена» позбавитися від диктаторського режиму та особи, яка його уособлює — путіна, оскільки «робота над помилками вже для нього неможлива». 
Цитата
«А далі, звичайно, російська воєнно-політичне командування, еліта, розуміють, що рішення і про анексію Криму, і напад на український схід, і повномасштабне вторгнення було абсолютно помилковим, безглуздим для інтересів росії. Тобто головна причина саме в цьому — в режимі та в фігурі путіна. Все інше це похідне. І те, що зараз в самій росії пробують зробити «цапів-відбувайла» за всі помилки і за всі злочини зокрема кадрових військових, питання наскільки довго вони це будуть терпіти», — резюмував Юсов.
На питання, чи готують у росії новий заколот, схожий на той, які здійснили «вагнерівці», представник ГУП відповів: «Так. Дані є».
Нагадаємо
Глава британської розвідки Мі-6 Річард Мур в інтерв’ю CNN розповів, що президент росії путін змушений був укласти угоду з ватажком пвк вагнер євгеном пригожиним, щоб врятувати свою шкуру.

Джерело:
УНН

Теги: Росія, Володимир Путін, розвідка, повстання, розвідники, ГУР МОУ, ГУР

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram