Глава дипломатії ЄС обговорив ситуацію в росії з колегами з G7

Глава дипломатії ЄС обговорив ситуацію в росії з колегами з G7

КИЇВ. 24 червня. УНН. Голова дипломатії Європейського Союзу Жозеп Боррель здійснив  телефонну розмову з міністрами закордонних справ країн G7 з метою обговорення ситуації в росії, передає УНН. Деталі
Глава дипломатії Європейського Союзу проводив телефонні розмови з міністрами закордонних справ країн G7 для обговорення ситуації в росії.
Напередодні запланованого засідання Ради ЄС з питань закордонних справ, головний дипломат ЄС активно координує роботу всередині Союзу та запроваджує механізми реагування на кризові ситуації.
Від підтримки України ЄС не відмовляються, наразі продовжуються активні діалоги та координація з міжнародними партнерами.
Нагадаємо
Раніше повідомлялося, що «бойовики «вагнера» взяли під свій контроль військові об’єкти в місті воронежі», який розташований приблизно за 500 км на південь від москви. Власник чвк «вагнер» євген пригожин заявив, що під контролем чвк «вагнер» знаходяться військові об’єкти ростова-на-дону, у тому числі аеродром. За його словами, у планах чвк «блокувати місто ростів» і «йти до москви». 
У цей час, федеральна служба безпеки росії поки що не має конкретного плану з придушення повстання приватної військової компанії «вагнер». 

Джерело:
УНН

Теги: Росія, ЄС

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram