З початку року на водоймах загинуло 30 дітей — ДСНС

З початку року на водоймах загинуло 30 дітей — ДСНС

фотогалерея

КИЇВ. 23 червня. УНН. З початку року на українських водоймах загинуло 30 дітей та 382 дорослих. ДСНС закликали дотримуватись вимог безпеки на воді, передає УНН. Цитата
«З початку року на водоймах загинуло 30 дітей. Зараз дітлахи перебувають на канікулах, тож батькам слід особливо приділити увагу їх безпеці та цікавитися, як малеча проводить своє дозвілля. Дорослим також не варто забувати про правила поведінки на воді. Адже статистика загибелі неприємно вражає – 382 загиблих», — йдеться в повідомленні. 
За даними ДСНС, внаслідок необережної поведінки на воді щороку гине майже 1000 людей. Служба закликала громадян не нехтувати власною безпекою та безпекою рідних. 
Доповнення
Водночас залишається високою мінна небезпека. В Україні потребує обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів площа у понад 174 тисячі квадратних кілометрів, з яких 14 тисяч — це морські акваторії.
До того ж міни, встановлені в районі греблі Каховської ГЕС і потім витіснені з місць мінування паводковими водами, можуть переміститися вниз за течією Дніпра і досягти пляжів Чорного моря. PMF-1, так звані «міни-метелики», досить легкі, щоб плисти вниз за течією на велику відстань.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі заборонили купатися на міських пляжах

Джерело:
УНН

Теги: ДСНС, діти, вода, пляжі, купання

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram