У Чорному морі зросла кількість ракетоносіїв: сумарний залп може становити до 28 «Калібрів»

У Чорному морі зросла кількість ракетоносіїв: сумарний залп може становити до 28 «Калібрів»

КИЇВ. 9 травня. УНН. В акваторії Чорного моря ворог наростив присутність ракетоносіїв, додавши підводний човен. Ймовірний сумарний залп до 28 ракет. Повідомив ситуацію в зоні відповідальності речник ОК «Південь» Владислав Назаров, передає УНН. Цитата
«Під час нічної масованої ракетної атаки в Чорному морі ворог наростив присутність ракетоносіїв, додавши підводний човен. Станом на зараз в морі 19 кораблів, серед яких 7 великих десантних кораблів і 5 ракетоносіїв. З урахуванням випущених вночі «Калібрів» сумарний залп може бути до 28 ракет», — повідомив Назаров в Telegram.
Вночі силами протиповітряної оборони в зоні відповідальності ОК «Південь» 3 ворожих ракети було знищено – 1 над Херсонщиною, 2 над Черкащиною, додав речник.
Доповнення
В ніч на 9 травня за даними повітряних сил ЗСУ, в українському небі було знищено 23 крилаті ракети з 25. Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк прокоментував у Twitter обстріл українських міст крилатими ракетами напередодні «параду вбивць» у рф на честь 9 травня. Він зазначив, що атака ворога намагалася «звільнити» цивільних від життя».
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти КНДІСЕ показали крилаті ракети, які були збиті 9 травня над Київщиною

Джерело:
УНН

Теги: Чорне море, підводна лодка, ракети, війна

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram