У листі до путіна Кім Чен Ин привітав росію з Днем Перемоги

У листі до путіна Кім Чен Ин привітав росію з Днем Перемоги

КИЇВ. 9 травня. УНН. Північнокорейський лідер Кім Чен Ин у вівторок привітав росію зі Днем Перемоги у листі до свого російського колеги, передає УНН.

Деталі
За повідомленням державного Центрального інформаційного агентства Кореї (ЦТАК), у листі Кім Чен Ина були висловлені теплі вітання президенту росії, російській армії та народу росії за їх боротьбу «в ім’я міжнародної справедливості та захисту миру в усьому світі» від так званих «імперіалістів».
«Ми посилаємо теплі побажання вам, російській армії та народу росії за їхню священну боротьбу за збереження миру в усьому світі», — цитує агентство слова Кіма у листі до путіна.
Кім також заявив, що росія продовжуватиме захищати свою «автономію та стабільність у регіоні».
«Перемога — це невід’ємна традиція росії, і слава перемоги сяятиме в історії й назавжди залишиться з росією, навіть коли мине час і зміниться покоління», — написав Кім.
У повідомленні ЦТАК Україна не згадується.
Додамо
Північна Корея налагодила тісні зв’язки з кремлем і підтримала москву після того, як вона вторглася в Україну минулого року, зокрема після того, як вона оголосила про анексію частин України, які більшість членів ООН засудили як незаконні.

Джерело:
УНН

Теги: КНДР, День Перемоги, 9 травня, Кім Чен Ин

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram