У Сумах рятувальники деблокували тіло ще одного загиблого внаслідок нічного обстрілу РФ

В ніч на 13 березня ударний дрон типу «Шахед» атакував багатоповерхівку в Сумах. З-під завалів дістали тіло вже другої людини.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на допис ДСНС в Telegram.

«Під час розбору завалів 5-поверхового житлового будинку співробітниками ДСНС деблоковано тіло другої загиблої особи», — йдеться у повідомленні.
Як зазначили у ДСНС, наразі відомо про 2 загиблих і 8 постраждалих людей унаслідок нічної російської атаки по місту. Роботи тривають.
Атака «Шахеда» на Суми 13 березня
В ніч на середу російські окупанти атакували в черговий раз Суми дронами. В результаті один із дронів потрапив у багатоповерхівку.
Нагадаємо, раніше повідомлялось, що на місці розбору завалів у п’ятиповерховому житловому будинку в Сумах рятувальники деблокували перше тіло людини.
В ОВА повідомляли, що з-під завалів врятовано 10 осіб, вісім з яких отримали травми різного ступеня тяжкості. При цьому повідомлялось про загиблих, однак їх кількість не зазначалась.

Удари росіян по Сумській області
З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну окупанти регулярно завдають ударів по Сумах та області. Так, сьогодні вночі, 13 березня, у місті під час повітряної тривоги було чути вибухи.
12 березня росіяни обстріляли територію Сумської області. Внаслідок атаки КАБами є руйнування та постраждалі, серед яких діти.
Крім того, росіяни били по Сумам 7 березня. Згідно з останніми даними, відомо про двох загиблих та 26 постраждалих. Внаслідок атаки російські окупанти пошкодили будівлю лікарні, обласного центру екстреної медичної допомоги, водоканалу. Також вибито 135 вікон та 10 дверей.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.