Кремль погрожує окупаційним адміністраціям в очікуванні низької явки на «виборах», -ЦНС

Кремль погрожує окупаційним адміністраціям тимчасово захоплених регіонів знизити фінансування. Дані дії загарбники планують впровадити, якщо на «виборах президента РФ» буде низька явка.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву.

«Волевиявлення», яке має відбутись у березні 2024 року, має продемонструвати нібито підтримку окупації з боку місцевих. Проте традиційно ажіотажу навколо цього фарсу на тимчасово окупованих територіях немає», — йдеться в повідомленні.
У ЦНС інформують, що в регіон прибувають політтехнологи та «волонтери» які мають на меті фальсифікувати процес й створити імітацію повноцінного голосування.
«Водночас росіяни дозволили голосувати без паспорта РФ, за місцем проживання й розтягнули «вибори» на три дні аби приховати низьку явку. Також ворог готується до завезення бюджетників, та організацію каруселей», — зауважують в Центрі.
За отриманими даними, у Кремлі вже попередили «гуляйтерів», що провал явки цього разу призведе до зниження фінансування й «кадрових рішень».

Вибори у Росії
У Росії «вибори президента» триватимуть три дні — з 15 по 17 березня 2024 року. Ми писали, що 8 грудня глава Кремля Володимир Путін офіційно заявив про намір знову переобиратися.
Як писало Reuters, у такому разі Путін зможе залишатися при владі щонайменше до 2030 року. Причому прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков уже заявив, що Путіна переобирають із результатом у 90% голосів.
Окупанти в рамках підготовки до виборів уже почали завозити «агітаторів» на тимчасово окуповані території України.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.