Зеленський: чим сильнішою буде ППО, тим менше російських чортів буде у нашому небі

Чим сильнішою буде українська протиповітряна оборона, «тим менше російських чортів буде у нашому небі».
Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram глави держави.

«Різдвяний вечір під час війни. Наші воїни збили не лише майже 30 «Шахедів» і кілька ракет, але й ще дві російські «сушки», — написав Зеленський.
Він нагадав, що всього за тиждень російські терористи втратили п’ять літаків.
«Це Різдво задає правильний настрій на весь наступний рік — настрій наших можливостей. Можливостей у переговорах із партнерами. Можливостей у зміцненні нашого повітряного щита. Можливостей у захисті нашого дому від російських терористів. Що сильніша буде наша ППО, то менше російських чортів буде і в нашому небі, і на нашій землі», — наголосив президент.
Глава держави подякував всім українським воїнам за влучність та силу.
«Дякую кожному й кожній, хто і в Різдво, і в будні дбає про захист нашої держави, хто витримує ворожі атаки й показує незламність, хоч би де він був: на сході та півдні чи на кордонах нашої країни, хто в бою і на позиціях, хто рятує та лікує людей. Усі наші екстрені служби. Кожен, хто допомагає. Дякую всім вам!», — додав Зеленський.
Збиті російські літаки
Нагадаємо, за даними Генштабу, українські сили протиповітряної оборони 24 грудня збили російський бомбардувальник Су-34 та винищувач Су-30.
Зазначимо, це вже другий значний успіх сил ППО за останній час. Командувач Повітряних сил Микола Олещук 22 грудня повідомив, що українські військові збили три російські літаки Су-34 на південному напрямку.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.