Удар по Новогродівці: під завалами знайшли фрагменти тіл, проводитиметься ДНК-експертиза

У Новогродівці (Донецька область) триває розбір завалів після атаки росіян 30 листопада. Рятувальникам вдалося знайти фрагменти тіл.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Новогродівської міської військової адміністрації Олександра Шевченка.

«В Новогродівці на місці влучання ворожої ракети в багатоквартирний будинок в центрі міста триває пошуково-рятувальна операція», — йдеться у повідомленні.
За словами Шевченка, станом на даний час під завалами знайдені фрагменти тіл, які не можливо ідентифікувати.
«Надалі буде проводитись ДНК-експертиза», — додав очільник адміністрації.
Обстріл Покровського району
Нагадаємо, 30 листопада окупанти влаштували масований удар одночасно по трьох містах Донецької області — Покровськ, Мирноград, Новогродівка. Десять людей було поранено, зокрема четверо дітей.
Зокрема, п’ятьох людей було поранено в Покровську, серед яких троє дітей — 13, 16 років і 6-місячне немовля, якого вдалося врятувати.
Ще п’ять постраждалих, серед яких 13-річна дитина, у Новогродівці. Крім того, тут п’ятеро людей опинилися під завалами житлового будинку. Пізніше під завалами в Новогродівці знайшли тіло чоловіка, а потім ще одного загиблого. За даними поліції на вечір 30 листопада, під завалами могла залишатися сім’я — 33-річна жінка, 38-річний чоловік та 8-річна дівчинка.
Проте вчора з-під завалів будинку у Новогродівці, по якому росіяни завдали удару 30 листопада, дістали тіло дитини.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.