В Офісі Президента порадили Залужному не виносити на публіку те, що відбувається на фронті

В Офісі Президента порадили Залужному не виносити на публіку те, що відбувається на фронті

Валерій Залужний

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква, коментуючи статтю Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного виданню The Economist, заявив, що військовим не варто виносити на публіку, те, що відбувається на фронті. Про це він сказав в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН. Цитата
«На місці військових я б, напевно, найменше, що б робив – це коментував для преси, для відкритої публіки те, що відбувається на фронті, те, що може відбутися на фронті, якісь варіанти», — сказав Жовква.
Він зазначив, що така інформація щодо подій на фронті полегшує роботу ворогу.
«Я впевнений, що все уважно дуже прочитано, занотовано, зроблено висновки. Можливо це якийсь глибокий стратегічний задум, але мені чесно кажучи дуже дивно», — сказав Жовква.
Окрім того, що Жовква заявив, що після виходу статті Залужного до нього телефонував один з керівників кабінетів лідерів.
«Мене в паніці запитували, що доповідати «моєму лідерові?» Ми дійсно в глухому куті?», — обурливо розповів Жовква.
Доповнення
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у статті в The Economist заявив, що загроза переходу до позиційної війни — це серйозний виклик для України, і що затягування вигідне противнику, оскільки дасть йому змогу відновлювати та нарощувати свій військовий потенціал. Залужний також назвав п’ять пріоритетів для того, щоб перемогти рф.
Координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі прокоментував статтю Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного виданню The Economist, вказавши, що це підкреслює необхідність подальшої підтримки України.

Джерело:
УНН

Теги: війна, Офіс президента України, Валерій Залужний

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram