Уряд затвердив план заходів на шляху до приєднання України до ОЕСР

Уряд затвердив план заходів на шляху до приєднання України до ОЕСР

Денис Шмигаль

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Кабінет міністрів України затвердив план заходів із реалізації програми Організації економічного співробітництва та розвитку для України. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН. Цитата
«Уряд сьогодні затвердив План заходів із реалізації Програми ОЕСР для України. Ця програма була запущена влітку й відкриває шлях до нашого вступу в Організацію. План містить 129 пунктів за різними сферами: від держрегулювання до розвитку науки й освіти. Мова про якісні, перевірені часом державні політики, які допоможуть нам побудувати сучасну ефективну державу», — написав Шмигаль у Telegram.
Деталі
Очільник уряду вказав, що ОЕСР — це «клуб успішних країн», на який припадає понад 62% світового ВВП. «Членство України в Організації — це маркер готовності до вступу в ЄС та сигнал для іноземних компаній, що наша країна — перспективне місце для інвестицій», — зауважив він.
Окрім того, за його словами, ОЕСР — це один із найкращих майданчиків аналітики й обміну досвідом у питаннях реформ та державних політик.
Нагадаємо
Влітку стартувала програма щодо вступу України в Організацію економічного співробітництва та розвитку.

Джерело:
УНН

Теги: Україна, ОЕСР, Денис Шмигаль

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram