Уряд погодив кандидатуру нового глави Полтавської ОВА

Уряд погодив кандидатуру нового глави Полтавської ОВА

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Кабінет Міністрів сьогодні на своєму засіданні погодив кандидатуру нового очільника Полтавської ОВА. Про це заявив постійний представник уряду у Верховній раді Тарас Мельничук, пише УНН. Цитата 
«Погоджено призначення Проніна Філіпа Євгеновича головою Полтавської обласної державної адміністрації», — написав Мельчук у Telegram.
Філіп Пронін може замінити на посаді чинного голову Полтавської ОВА Дмитра Луніна. Призначання очільнка області має погодити призидент.
Довідково 
Пронін є заступником голови Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА). Раніше працював податковим та фінансовим аналітиком у приватному секторім. Потім працював у Державній службі фінансового моніторингу України.
Також представляв Україну у Мінських переговорах щодо порушення рф Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму.
У 2017 році очолив Управління виявлення та розшуку активів АРМА, а в 2020 — був призначений заступником Голови Агентства. У 2021 році увійшов до складу Ради з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

Джерело:
УНН

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram