«Ворог не диктуватиме умови в Чорному морі, йому доведеться боятися наближатися до нашого Криму» — Зеленський

«Ворог не диктуватиме умови в Чорному морі, йому доведеться боятися наближатися до нашого Криму» — Зеленський

КИЇВ. 2 липня. УНН. Президент Володимир Зеленський заявив, що ніколи українські береги не терпітимуть окупанта. Про це він сказав у день Військово-морських сил в Одесі. Там він заслухав доповідь командувача українського флоту та привітав воїнів з їхнім професійним днем, пише УНН. Деталі
В Одесі Зеленський узяв участь у заходах з нагоди Дня Військово-Морських сил Збройних Сил України, зокрема зустрівся з курсантами Інституту Військово-Морських сил Національного університету «Одеська морська академія» та вручив державні нагороди й бойові прапори.
Цитата
«Ворог точно не диктуватиме умови в Чорному морі, і окупантам доведеться так само боятися наближатися до нашого українського Криму й до наших берегів Азовського моря, як російські кораблі вже бояться наближатися до нашого Чорноморського узбережжя» , заявив Зеленський.
Також голова держави зазначив, що достатньо лише згадати, які амбіції були в росії на початку повномасштабної агресії та які з тих амбіцій тепер на дні Чорного моря.
Доповнення
Крім того Зеленський повідомив, що заслухав сьогодні доповідь командувача Військово-Морських сил віце-адмірала Олексія Неїжпапи, а також командувача ОСУВ «Одеса» генерала Москальова.
«І щодо безпекової ситуації зараз, і щодо наших стратегічних завдань – для нашого флоту, для нового напряму – флоту морських дронів – та для нашої берегової оборони. Все реалізуємо! » , -наголосив президент.
Нагадаємо
Раніше УНН повідомляв, що сьогодні президент України з робочив візитом знаходиться в Одесі.

Джерело:
УНН

Теги: море, флот, війна

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram