Новий Смутні часи: командир РДК, на тлі повстання «вагнера», закликав прихильників до активних дій

Новий Смутні часи: командир РДК, на тлі повстання «вагнера», закликав прихильників до активних дій

КИЇВ. 24 червня. УНН. Командир Російського добровольчого корпусу Денис Нікітін закликав прихильників до активних дій. Про це йдеться в його зверненні опублікованому в Телеграм-каналі РДК, повідомляє УНН.  Нікітін заявив, що пригожин вирішив домогтися справедливості єдино можливим способом.
Цитата
«Я щиро вболіваю за успіх місії пригожина. Я давно говорив, що кривавий кремлівський режим можна знести тільки в один спосіб – збройним повстанням», — заявив Нікітін.
Він додав, що «кривавий тиран вчепився мертвою хваткою у свій трон і готовий вбивати населення вже російських міст — усі бачили відео вибухів у Воронежі та Ростові-на-Дону, кадри розстрілу звичайної сім’ї бійцями Росгвардії».
Нікітін також, як раніше повідомляли деякі ЗМІ, заявив, що путін евакуювався на Валдай.
«Фронт починає руйнуватися — деморалізовані та позбавлені управління солдати армії РФ просто залишають свої позиції. У районі Бахмута і на Запорізькому напрямку бійці ЗСУ просуваються, не зустрічаючи опору.
Я закликаю всіх прихильників РДК до активних дій! У всіх нас з’явився унікальний шанс визначити свою долю і долю нашої Батьківщини!
Уся координація буде йти через наші офіційні канали зв’язку», — заявив командир РДК.
Нагадаємо
РДК спільно з легіоном «Свобода Росії» наприкінці травня – на початку червня розгорнули активні дії на території брянської області рф.
Доповнення
Раніше повідомлялося, що «бойовики «вагнера» взяли під свій контроль військові об’єкти в місті Воронеж», яке розташоване приблизно за 500 км на південь від Москви. Власник чвк «вагнер» євген пригожин заявив, що під контролем чвк «вагнер» перебувають військові об’єкти Ростова-на-Дону, зокрема аеродром. За його словами, у планах чвк «блокувати місто ростов» і «йти в Москву».

Джерело:
УНН

Теги: Росія, ПВК Вагнера

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram