«Для росії найгірше тільки починається» — Данілов відреагував на погрози кремля після оголошення про Storm Shadow

«Для росії найгірше тільки починається» — Данілов відреагував на погрози кремля після оголошення про Storm Shadow

Олексій Данілов

КИЇВ. 12 травня. УНН. Секретар РНБО Олексій Данілов у Twitter назвав погрози кремля, які пролунали після заяв про поставки Україні далекобійних ракет Storm Shadow, розмовами з самими собою, і вказав, що «для росії найгірше тільки починається», пише УНН. Цитата
«Усі спроби росії залякати українців і світ так званою «адекватною відповіддю» – це розмови з самими собою. Все, що путін міг використати, він використав. А для росії найгірше тільки починається. рф без західних розробок та інвестицій – країна-фейк. Попереду руських чекає багато «приємних» зустрічей із передовими технологіями … і це будуть не смартфони», — написав Данілов.
Доповнення
Велика Британія передає Україні ракети великої дальності Storm Shadow, «щоб допомогти повернути території, окуповані росією з початку її вторгнення», заявив у четвер парламенту міністр оборони Бен Воллес.
У кремлі до поставок далекобійних ракет Storm Shadow поставились «вкрай негативно». Речник путіна пмитро пєсков сказав росЗМІ, що «це вимагатиме адекватної відповіді і від наших військових».
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф може розраховувати на крилаті ракети для спроб зриву очікуваного українського контрнаступу, але вони дефіцитні — британська розвідка

Джерело:
УНН

Теги: Росія, ракети, РНБО, війна, Олексій Данілов

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram