Топ мобільних слотів для гри з телефона

За статистикою частка мобільних користувачів у гемблінзі становить понад 60%. Така цифра зобов’язує провайдерів приділяти все більше уваги цьому напрямку. Продукти насамперед оптимізуються під сучасні мобільні операційні системи Android та iOS. А вже згодом під ПК. Для гравців також важливо, щоб ігри на телефонах працювали коректно. Зловивши помилку хоча б раз користувач навряд чи повернеться до цього продукту. Така ситуація спонукала нас створити спеціальний список ігрових автоматів, найбільш адаптованих під абсолютно всі мобільні пристрої.

Які бувають мобільні пристрої?

Звичайно, найбільш популярним гаджетом вважається смартфон. Говорячи про Україну ми розуміємо, що близько 85% населення мають свій власний смартфон. 90% тестів, що проводяться розробниками, стосуються саме цих пристроїв, але це не означає, що планшети та нетбуки менш важливі. На них автомати також тестуються. Далі спробуємо розібрати найоптимальніші та найцікавіші слоти для гри зі смартфона.

Автомати Net Ent

Оскільки Net Entertainment є міцним і непорушним лідером індустрії гральних автоматів, то безглуздо припустити, що їхня команда приділяє мало уваги своїм продуктам для сучасних гаджетів. У провайдера Нет Ент існує цілий відділ розробників, який вдень та вночі оптимізує їхні ігри під усі можливі телефони та планшети.

На нашу думку найбільш якісно у них вийшли Starburst, Wild Water, Gods of Gold Infinireels, Gonzos Gold, Fruit Shop Megaways, Asgardian Stones, Fairytale Legends (всі три версії), Pyramid, Twin Spin Megaways, а також Gordon Ramsay Hells Kitchen. У деяких інших слотах спостерігається невеликий недолік у вигляді кнопки spin, яка трохи закриває собою середню частину п’ятого барабана.

Апарати Microgaming

Мікрогеймінг відомий тим, що почесно посідає другий рядок на п’єдесталі пошани серед українських любителів азарту. Також він має широкий асортимент слотів. Серед них безліч тих, які команда провайдера гідно оптимізувала під екрани таких сучасних пристроїв як смартфон та планшет: Bar Bar Black Sheep, Break da Bank, Double Wammy, High Siciety, Cash Crazy, Dolphin Coast, Couch Potato, Thousand Islands, Break Away та Dragon Dance.

Обов’язково спробуйте свої сили у продуктах Мікрогеймінг. До речі, в даний момент компанія перейменувалася і тепер називається Games Global.

Слоти Novomatic

Якщо ви вибираєте ігрові автомати від 1 гривні з мобільного, то слоти від австрійського Новоматіка це те, що вам потрібно. Адже їхні ігри дозволяють не лише без усіляких проблем відкривати їх з мобільного телефону, а й виставляти там найменші ставки. Ми рекомендуємо в першу чергу спробувати свої сили у Dolphins Pearl Deluxe, Sizzling Hot, Royal Lotus, Burning Wild, Lord of the Ocean, Columbus, Ultra Hot, Lucky Ladys Charm і, звичайно ж, Book of Ra у двох версіях — звичайній та deluxe.

Igrosoft

Кого-кого українці знають як свої п’ять пальців так це ігри від російського Ігрософт. Їхні сюжети дуже наближені до нашої культури, а виграші можуть порадувати будь-якої секунди. Незважаючи на те, що більшість із них було створено понад 20 років тому провайдер і його команда подбала про оптимізацію роботи своїх витворів на будь-якому мобільному телефоні, смартфоні чи пленшеті. Ось 5 найбільш популярних із них в Україні: Gnome, Fruit Cocktail 2, Pumpkin Fairy, Keks, а також Golden Antelope.

Ми навели приклади з більш ніж 30 найпопулярніших в Україні ігрових автоматів, які без проблем працюватимуть на мобільному телефоні. Для початку вам вистачить з головою, а далі ми і топові провайдери не залишимо вас без ігор.