«Динамо Київ» розгромило на своєму полі «Полісся» в матчі УПЛ

21 квітня 2024 року відбувся матч 25-го туру української Прем’єр-ліги між київським «Динамо» та «Поліссям». Для столичного колективу кожен матч наче останній — відставання від «Шахтаря», що лідирує, становить 4 очки, тому будь-яка осічка може остаточно вибити команду з чемпіонських перегонів. Вигідно використовувати поєдинки УПЛ, що залишилися, допоможуть онлайн ставки від професіоналів із порталу Bookmaker Ratings.

Кияни по-хазяйськи почали домашній матч проти шостої команди чемпіонату, з перших хвилин забравши м’яч під свій контроль. Регулярні атаки і тиск на чужі ворота принесли «Динамо» дивіденди на 32-й хвилині — автором першого гола став Владислав Ванат, який замкнув точну передачу Андрія Ярмоленка.

У другій половині зустрічі столичній команді вдалося закріпити свою перевагу і довести справу до впевненої перемоги з рахунком 3:0. Микола Шапаренко та Віталій Буяльський стали авторами забитих м’ячів у ворота «Полісся». Завдяки цьому успіху «Динамо Київ» наблизилося до «Шахтаря» на відстань одного очка, але в «Гірників» є гра в запасі.