Фанати футболу побачать матчі ЧС-2030 на українських стадіонах

Ініціатива прийняти чемпіонат світу належить Володимиру Зеленському, її підтримали Португалія та Іспанія. Вони виразили надію на те, що футбол допоможе встановити мир в країні, і тому всі три держави подаватимуть групову заявку до УЄФА.
За інформацію газети The Times, офіційно інформація буде повідомлена 5 жовтня на прес-конференції. Робіть ставки на футбольні матчі в самій надійний та популярній букмекерській конторі 1xBet:
https://www.telecomasia.net/ua/stavki-na-sport/bukmekerski-kontori/1xbet/ 

Ймовірно, що 2030 року Україна прийме кілька матчів групового етапу. Місця проведення будуть визначені на конгресі ФІФА у 2024 році. Оскільки до турніру ще 7,5 років, УАФ та футбольні представники партнерських країн впевнені, що на момент проведення чемпіонату турбуватися про безпеку буде не потрібно, а вся українська інфраструктура буде відновлена.

Спільні заявки на проведення ЧС подали й низку інших країн, зокрема Уругвай, який 1930 року провів перший чемпіонат світу з футболу. Провести турнір через століття на тому ж стадіоні буде символічною подією для любителів футболу, тому Україна має серйозного конкурента. Сподіватимемося, що УЄФА схвалить нашу заявку і ми приймемо гостей у 2030 році.