Інструкція по створенню облікового запису у БК Паріматч

Розповідаємо як стати клієнтом букмекерської компанії Парі Матч. Особливості проходження реєстрації з комп’ютеру та телефона. На які правила слід звернути увагу.

Огляд способів створення акаунту у БК Парі Матч

Букмекерська компанія Парі Матч приймає ставки на сотні спортивних подій щоденно. Щоб укладати парі та користуватися усіма перевагами компанії, треба відкрити ігровий рахунок. В Парі Матч реєстрація не займає багато часу. Вже за десять хвилин з початку можна прогнозувати результати улюблених команд.

Крок перший – ознайомлення з правилами

При відкритті ігрового рахунку кожен користувач має погодитися з правилами оператора азартних ігор. Перед цим їх варто ретельно прочитати. Це допоможе зрозуміти, як розраховуються конкретні типи парі, тощо. Ознайомлення з правилами дозволяє уникнути багатьох конфліктних ситуацій.

Ключові положення правил:

  1. Наявність тільки одного акаунту. Букмекер категорично забороняє подвійну реєстрацію. Даний факт буде розцінений як шахрайство. Компанія залишає за собою право закрити такі рахунку та навіть конфіскувати виграні гроші.
  2. Повноліття. Особи, яким ще не виповнилось 18 років, не мають права грати в азартні ігри.
  3. Достовірність. Інформація, вказана у профілі, повинна відповідати дійсності.

Якщо якийсь з пунктів правил незрозумілий, завжди можна звернутися за роз’ясненням у службу підтримки клієнтів.

Канали зв’язку

Букмекер подбав про якість сервісу та пропонує одразу декілька способів контакту з консультантами. Найпростіший – написати в онлайн чат. Це найшвидший канал – відповідь можна отримати за декілька хвилин. Альтернативні способи зв’язку – електронна пошта та телефонна лінія.

Крок другий – заповнення реєстраційної форми

Щоб створити акаунт, потрібно занести свої дані в реєстраційну форму. Для її відкриття, варто натиснути на кнопку «Реєстрація». Вона знаходиться у правому куті, має жовтий колір. Це один із фірмових кольорів бренду.

У першій частині реєстраційної форми гравця просять вказати свій телефонний номер, вибрати основну валюту рахунку. Окрім гривні, букмекер підтримує розрахунку у доларах, євро. Також можна відкрити рахунок у криптовалюті. Для захисту акаунту необхідно задати пароль. Він має бути складним та включати літери у різних регістрах. Далі слід погодитися з правилами та натиснути на кнопку «Зареєструватися.

Друга частина реєстрації передбачає вказання ім’я, прізвища, дати народження, електронної пошти та адреси проживання. Інформація повинна співпадати з паспортом.

Тепер залишається підтвердити створення акаунту. Для цього слід зайти на свою пошту, відкрити лист від букмекера та перейти по посиланню. Все – можна робити депозити.

Бонус за реєстрацію

Нові клієнти мають право на подарунок. На перший депозит букмекер видає гроші, які можна використовувати для спортивних парі чи гри у казино. Сума залежить від першого депозиту.

Як отримати бонус?

Активація бонусу виконується на етапі реєстрації. Треба використати спеціальний промокод, або поставити позначку на відповідному пункті у реєстраційній формі.

Верифікація

Щоб виводити виграші без перешкод, потрібно ідентифікувати особу. Зробити це необхідно до оформлення першої заявки на зняття коштів. Для верифікації треба направити букмекеру якісні фото паспорту.

Створення рахунку з телефона

Процедура реєстрації з мобільного аналогічна процесу створення рахунку, описаному вище. Зі смартфона можна зареєструватися через мобільну версію чи додаток.

Реєстрація у Парі Матч у більшості користувачів не визиває складнощів. Вона не відрізняється від отримання облікового запису на інших сервісах.