Під Львовом автобус зіткнувся з автопоїздом: четверо загиблих, багато постраждалих

17 липня у Львівському районі зіткнулися маршрутний автобус та автопоїзд. В аварії загинули четверо людей, ще 7 постраждали, зокрема 4-річна дитина.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на поліцію Львівської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 17 липня, близько 10.10, на автодорозі «Мукачево — Івано-Франківськ — Львів» в межах села Давидів, Львівського району», — йдеться у повідомленні.
Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись маршрутний автобус «БАЗ» сполученням «Львів — Вибранівка» та автопоїзд «МАН».
«Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса. Водій автобуса та шестеро пасажирів маршрутки, серед яких 4-річний хлопчик, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні», — додали в поліції.

Правоохоронці встановлюють обставини аварії та відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомлялось, керівник детективів Бюро економічної безпеки Олександр Ткачук потрапив у ДТП на Столичному шосе в Києві.
Крім того, 14 липня у Києві зіткнулися одразу три машини. Одна з них врізалася в інші, які потрапили в аварію, є постраждалі.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.