УПЛ: «Дніпро-1» здолав «Кривбас» в обласному дербі

«Дніпро-1» мінімально переграв криворізький «Кривбас» у 27-му турі української Прем’єр-ліги.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Україна, Прем’єр-ліга, 27-й тур
«Дніпро-1» – «Кривбас» – 1:0
Гол: Гаджиєв, 57

Відкладений через повітряну тривогу на 35 хвилин матч активніше розпочали «спортклубівці». Підопічні Юрія Максимова контролювали м’яч у центрі поля, а потім першими створили нагоду забити. Це Ківінда закрутив м’яч у дальній кут із лінії штрафного, але Маханьков перевів на кутовий.
Заспів юного нападника «Дніпра-1», однак, партнери не підтримали. Ані дніпровці, ані криворіжці до завершення першої половини фактично моментів не організували. Тож голкіпери Волинець і Маханьков відверто нудьгували.
Господарі додали в активності зі стартом другого тайму. Головною дійовою особою у випадах команди Максимова став 18-річний Гаджиєв. Саме вінгер «Дніпра-1» відкрив рахунок на 57-й хвилині – протягнув м’яч правим флангом атаки та завдав точного пострілу в дальній кут.
Швидко прийти до тями після пропущеного м’яча «Кривбас» не зміг. А в районі 80-ї хвилини в хід поєдинку втретє втрутилася загроза застосування ворогом балістики. Після майже годинної паузи, здається, згас запал обох команд. Зрештою, «Дніпро-1» зберіг переможний рахунок.
«Спортклубівці» скоротили відставання від команди Юрія Вернидуба в турнірній таблиці УПЛ. «Кривбас» залишився на третій позиції (54 очки). Натомість «Дніпро-1» закріпився на четвертому місці (48 пунктів).

До слова, напередодні «Шахтар» розгромив «Чорноморець» вдруге за тиждень.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.