Ізраїль починає операцію зі знищення підземних тунелів ХАМАС — ЗМІ

Ізраїль починає операцію зі знищення підземних тунелів ХАМАС — ЗМІ

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Ізраїль встановив контроль над деякими територіями сектора Гази і тепер починає знищувати тунелі ХАМАС. Про це повідомили The Times of Israel, пише УНН. Цитата
«Можливо, спочатку вони могли нас переслідувати, жалити, стріляючи з виходів з тунелю, але після того, як ми встановили контроль над територіями, почалася інженерна операція», — розповідає старший офіцер Південного командування ЦАХАЛ.
«Ми збираємося обвалити під’їзди і тунелі на них. Це стане зоною смерті. Вони зробили помилку, вони обрали місце, звідки не можуть втекти. Вони загинуть у тунелях», – сказав він.
Деталі
Армійські інженери починають широкомасштабну операцію зі знищення тунелів ХАМАС в районах сектора Газа. Бойові сапери використовують різні види роботів і вибухові пристрої, щоб зруйнувати тунелі, підірвати міни, встановлені ХАМАСом, і ліквідувати терористів.
Нагадаємо
Сьогодні речник ЦАХАЛ контрадмірал Даніель Хагарі заявив, що ізраїльські сухопутні сили прорвали передні лінії оборони ХАМАС на півночі сектора Газа. 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль вдруге вдарив по табору біженців у Газі. Ліквідували одного з керівників ХАМАС

Джерело:
УНН

Теги: сектор Газа, Ізраїль

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram