Заволодіння бюджетними коштами: у поліції показали відео обшуків у міській раді Сум

Заволодіння бюджетними коштами: у поліції показали відео обшуків у міській раді Сум

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Сумські поліцейські проводять слідчі дії в міській раді. Також процесуальні заходи проводяться і в інших осіб, які можуть бути причетні до злочинної схеми, передає УНН із посиланням на Нацполіцію. Деталі
За попередніми даними, службові особи Сумської міської ради у змові з представниками комерційних структур налагодили схему заволодіння бюджетними коштами, виділеними на придбання товарно-матеріальних цінностей для забезпечення потреб підрозділів ДФТГ.
З метою отримання матеріалів, що можуть мати значення для кримінального провадження, співробітники управління стратегічних розслідувань в Сумській області та Сумського райуправління поліції проводять санкціоновані обшуки у приміщеннях службових осіб міської ради та за місцями мешкання фігурантів.
Кримінальне провадження розслідується за ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії під процесуальним керівництвом Сумської окружної прокуратури тривають.

Нагадаємо
Зранку у Сумській міській раді проводять обшуки у виконуючої обов’язки сумського міського голови Юлії Павлик.

Джерело:
УНН

Теги: Україна, Суми та Сумська область, поліція, обшуки

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram