У Польщі після скандальної оргіі єпископ йде у відставку

У Польщі після скандальної оргіі єпископ йде у відставку

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Папа Римський Франциск прийняв відставку польського єпископа Гжегожа Кашака після скандалу з повідомленнями про те, що священник у його єпархії організував «гей-секс-вечірку». Про це повідомило польське видання «Gazeta Wyborcza», пише УНН. Цитата
«Хочу повідомити вам, що Святіший Отець Франциск погодився на моє прохання про відставку з посади єпископа Сосновецького, висловлене в моєму листі від 29 вересня 2023 р.»,- йдеться в заяві про звільнення єпископа, яку опублікувала Сосновецька єпархія.
«Я також прошу всіх вибачити мою людську обмеженість. якщо я когось образив або чимось знехтував, мені дуже шкода»,- написав Гжегож Кашак.
Деталі
Ватикан прийняв відставку Гжегожа Кашака, єпископа Сосновецького. Офіційної причини його відставки не було названо, але це сталося після скандалу з повідомленнями про те, що священник у його єпархію запросив чоловіка-повію та організував гей оргію.
Нагадаємо
У Польщі стався гучний секс-скандал. В одній із єпархій у службовому приміщенні священники, влаштували вечірку за участі секспрацівника. Під час дійства йому стало зле. Втрутилися медики й поліція. 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Підтримка ЛГБТ»: священики продовжують обурюватися новим кліпом на пісню «Серце» Соловій та Жадана, в якому поєднали церкву та поцілунок між дівчатами

Джерело:
УНН

Теги: Польща, секс, священики

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram