Останнім часом ворог все активніше займається самоліквідацією — мер Мелітополя

Останнім часом ворог все активніше займається самоліквідацією — мер Мелітополя

КИЇВ. 14 серпня. УНН. На окупованих територіях частішають інциденти із загибеллю окупантів. З їхньої ж власної вини. Повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону, пише УНН. Деталі
За словами очільника Мелітополя, на так званому «сухопутному коридорі», як ворог назвав трасу від Мелітополя до Бердянська, позавчора відбулося ДТП, через що дорога перекрита другий день.
«Військовий «Урал» окупантів зіштовхнувся із автівкою, яка везла нафтопродукти для російських військових, в наслідок чого стався вибух.
За інформацією росЗМІ загинув один окупант, але мешканці повідомляють, що «швидких» було набагато більше», — повідомив Іван Федоров. Наразі основна траса не працює, і авто пускають в об’їзд.
Крім того, минулого тижня у районі села Роботине Пологівського району роскомандир наказав бійцям переодягнутися в українську форму, щоб зайти в тил до наших військових, але забув повідомити про це «колег». Окупанти не признали «своїх» і розстріляли 32-х окупантів.
«Командир дезертував, ховався біля Мелітополя від свого ж російського правосуддя. При затриманні він вбив двох окупаційних поліцейських, а потім убили і його. Тож росіяни допомагають нашим військовим і самоліквідовуються», — підсумував мер Мелітополя.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі сили спротиву ліквідували базу окупантів: є поранені серед загарбників

Джерело:
УНН

Теги: Запоріжжя та Запорізька область, війна, Мелітополь, Бердянськ, окупація, окупанти

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram