Померла британська актриса Джейн Біркін, на честь якої були названі легендарні сумки

Померла британська актриса Джейн Біркін, на честь якої були названі легендарні сумки

Джейн Біркін

КИЇВ. 16 липня. УНН. Відома французька акторка і співачка Джейн Біркін померла у віці 76 років. Тіло померлої знайшли у її будинку у Парижі, повідомляє французьке видання Le Parisien, пише УНН. Деталі
Тіло Джейн Бікрін було знайдено у неділю, 16 липня, у її будинку в Парижі. Відомо, що Біркін мала проблеми зі здоров’ям та наприкінці травня була змушена скасувати всі свої концерти.
«Я завжди була великою оптимісткою і я розумію, що мені потрібно ще трохи часу, щоб знову бути в змозі вийти на сцену і бути з вами», — прокоментувала тоді Біркін ситуацію.
Доповнення
Джейн Біркін записала 16 музикальних альбомів та знялася у понад 60 фільмах. Також саме на її честь відомий бренд Hermes створив окремий модельний ряд сумок «Birkin». А перша сумка серії була створена ексклюзивно для Джейн Біркін. Наразі ціна на сумки «Birkin» досягає півмільйона доларів за одиницю.
Однак, у 2015 році Біркін написала відкритого листа до Hermès з проханням прибрати її ім’я з сумки, посилаючись на жорстокі методи, що використовуються для отримання шкіри для сумок. Незабаром після цього компанія оголосила, що вирішила питання з Біркін і остання не має претензій.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Елвіса Преслі померла від ускладнень після операції зі зниження ваги

Джерело:
УНН

Теги: смерть, Велика Британія, актриса, сумки

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram