Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів зафіксували терміни початку навчання українських пілотів на F-16

Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів зафіксували терміни початку навчання українських пілотів на F-16

КИЇВ. 8 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте. Під час розмови вони, зокрема, зафіксували терміни початку навчальної місії для українських пілотів на літаках F-16, повідомляє УНН з посиланням на повідомлення пресслужби Президента Зеленського. Цитата
«Сторони обговорили питання оборонної співпраці й зафіксували терміни початку навчальної місії для українських пілотів на літаках F-16. Володимир Зеленський і Марк Рютте скоординували позиції напередодні Вільнюського саміту НАТО, а також приділили увагу підготовці до Глобального саміту миру та реалізації Української формули миру», — йдеться у повідомленні.
Глава Української держави висловив підтримку співрозмовнику в непростий політичний момент. Президент подякував команді Прем’єр-міністра й усьому народу Нідерландів за непорушність принципової позиції щодо російського вторгнення в Україну.
Володимир Зеленський також висловив подяку за визнання Палатою представників Нідерландів Голодомору геноцидом українського народу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Португалія підтвердила підтримку вступу України до НАТО

Джерело:
УНН

Теги: Україна, НАТО, Нідерланди, літаки, війна, Володимир Зеленський

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram