Міноборони: ідуть переговори про реабілітаційний відпочинок для військових на 7-10 днів

Міноборони: ідуть переговори про реабілітаційний відпочинок для військових на 7-10 днів

Назім Агаєв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Міноборони та Мінветеранів домовились про співробітництво щодо організації санаторно-курортного відпочинку для військовослужбовців у межах національної програми ментального здоров’я, і вже ідуть переговори про його оранізацію, повідомляє медійний майданчик Сил оборони, Military Media Center, що координується Міноборони України, передає УНН. Деталі
Під час круглого столу тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту гуманітарного забезпечення Міністерства оборони Назім Агаєв оголосив про цю угоду.
За його словами, Міністерство наразі проводить консультації з громадськими організаціями та санаторно-курортними закладами Міністерства охорони здоров’я, з метою «організації реабілітаційного відпочинку військовослужбовців тривалістю від одного тижня до 10 днів». Цей відпочинок спрямований на фізичне і психологічне відновлення військових осіб і службовців військових відомств.
Нагадаємо
Верховна Рада ухвалила у пешому читанні законопроект, що передбачає збільшення відпусток військовим. Ним дозволяється відпустка 30 днів і ще 10 днів за сімейними обставинами — разом 40 днів.

Джерело:
УНН

Теги: реабілітація, відпочинок, війна, військові, Міноборони

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram