Чим зручний прокат автомобілів у Києві

Прокат автомобілів для особистого користування в Києві – надзвичайно популярна послуга. Гості столиці, та навіть ті, хто проживає тут, користуються можливістю взяти на певний період транспорт і не турбуватися про те, де його залишати на ніч чи як обслуговувати. Безліч сервісів пропонують надати навіть декілька машин в оренду та користуватися ними для задоволення власних потреб.

Чому беруть машину напрокат

Авто може знадобитися для різних цілей, але зазвичай його замовляють у таких випадках:

  • візит у столицю. Незалежно від мети: туризм чи робоча поїздка – все ж буде зручніше та однозначно комфортніше переміщатися по місту на особистому транспорті. Навіть більше, в окремих випадках – це потреба, яка викликана особливим статусом гостя. Наявність авто дозволяє вільно пересуватися містом;
  • необхідність доїхати на вокзал, в аеропорт. Такі сервіси дають можливість залишити транспорт прямо на парковці після використання. Звичайно, варто дотримуватися правил, котрі прописуються в договорі;
  • заміна власному транспорту на час ремонту, технічного обслуговування. Якщо звикли їздити на своєму автомобілі, то метро, маршрутки, автобуси сприймаються не надто позитивно. До того ж навіть з урахуванням вартості палива витрати при переміщенні на власному авто майже такі, як при використанні громадського транспорту, особливо якщо їздить декілька людей.

Також взяти в оренду на один чи декілька днів машину раціонально молодятам. У сервісах можна знайти ексклюзивні транспортні засоби, котрі стануть чудовим доповненням святкового дня. До речі, один із найпопулярніших сервісів прокату авто у Києві – https://narscars.com.ua/kiev-r2. Тут вигідні ціні, великий вибір ТЗ та зручні умови для користувачів.

Які автомобілі можна орендувати

Варіантів авто безліч: є економ, середній та бізнес-клас. Також вдасться підібрати позашляховик, мінівен, преміум-транспорт. Доступні комерційні машини та електромобілі, а також кабріолети. Тобто вдасться обрати модель як для особливого випадку, свята, так і для комерційного використання.

Для багатьох водіїв важливий аргумент – тип трансмісії. Для замовлення доступні коробки автомат та механіка. Оскільки транспорт потрібно ще й заправляти, звичайно, важливий вид пального. Сервіси й тут надають вибір. Крім традиційних машин, що використовують бензин та газ, знайдуться й електромобілі.

Авто надаються в оренду без водія, тобто ви будете самі їздити за кермом. Це дає широкі можливості з вибору швидкісного режиму, стилю управління.

Які переваги прокату транспорту

Безліч киян та гостів столиці вже оцінили переваги подобної послуги. Ви отримуєте авто, котре повністю технічно справне, у нього заправлений бак/заряджений акумулятор. Інші особливості та переваги:

  • страховка (крім традиційної автоцивілки, ще й КАСКО). Це особливо актуально в такому великому місті. Самі ви здатні управляти акуратно, а інші учасники дорожнього руху не завжди дотримуються правил. Навіть якщо станеться аварія не з вашої провини, авто застраховане;
  • чистота. Транспорт чистий як всередині, так і ззовні, за це можна не хвилюватися;
  • служба підтримки. У випадку виникнення НП на допомогу прийде технічна служба.

Чимало сервісів надають додаткові послуги. Наприклад, можлива оренда навігатора, дитячого крісла та інших девайсів. Все робиться для того, щоб ваша поїздка була комфортною та безпечною.

Перед тим як орендувати автомобіль, варто ознайомитися з правилами сервісу. Можуть висуватися вимоги щодо віку водія, його стажу за кермом. Що стосується вартості прокату, то вона залежить від класу авто та періоду його використання.