В «любовном» угаре: жена задержанного повредила машину полицейских (ВИДЕО)

Вчера, 26 декабря, около 2 часов ночи патрульные получили сообщение о том, что на улице Победы передвигается автомобиль «ЗАЗ-102», водитель которого игнорирует требование полицейских остановиться. В скором времени автомобиль был найден в одном из дворов по улице Патриотической, водитель попытался скрыться.

Мужчину догнали и задержали. Как оказалось, он управлял автомобилем в состоянии алкогольного опьянения. Он сообщил, что водительские права остались дома. Во время беседы с правоохранителями мужчина предложил взятку, что было зафиксировано на камеру. Полицейские попросили жену задержанного вынести документы мужа на улицу.

Позже к патрульным и задержанному подошла компания молодых людей, которые представились друзьями мужчины. Во время словесной перепалки с молодыми людьми и полицейскими мужчина попытался сбежать, но у него ничего не получилось. Его усадили в патрульный автомобиль. Как только автомобиль начал движение, жена задержанного кинулась на капот и вцепилась в дворники, пытаясь остановить таким способом патрульный автомобиль. В результате автомобильной «корриды», женщина упала на землю. Жене задержанного удалось отломить две очистительные щетки.

На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу и скорую помощь, так как у женщины в результате алкогольной интоксикации начались припадки.

По данному факту ведется следствие.

Під час затримання водія в стані алкогольного сп'яніння, його дружина пошкодила службовий автомобіль26 грудня, близько 2-ї години ночі, екіпаж отримав орієнтування в радіоефірі про те, що на вулиці Перемоги рухається ЗАЗ 1102 який не реагує на вимоги про зупинку та намагається втекти. Під час перевірки території, автомобіль помітили у дворі на вулиці Патріотичній, водій намагався втекти з місця події.Чоловіка наздогнали та затримали йому було висуното підозру про вчинення адміністративного правопорушення. На що водій спочатку відповів повним відказом, але згодом зізнався що він все ж таки керував ЗАЗом, знаходячись в стані алкогольного сп'яніння, ще й не маючи при собі водійського посвідчення та реєстраційного талону на транспортний засіб.Патрульним він повідомив, що всі документи знаходяться вдома, і проживає він поруч у сусідньому домі, а дома знаходиться дружина. Він запропонував неправомірну вигоду працівниками патрульної поліції. Даний факт зафіксували на нагрудну камеру. Задля оформлення адміністративних матеріалів, йому запропонували зателефонувати додому з мобільного, та попросити дружину винести документи на вулицю. Через декілька хвилин до патрульних підійшла група осіб, а саме дві дівчини та молодий чоловік, які представились його друзями. При своїх друзях правопорушник почав поводитись зухвало, та знову став заперечувати всі обвинувачення. Поки інспекторів відволікала його група підтримки, він спричинив спробу втечі, за що охоронці порядку змушені були надягти на нього кайданки.Чоловіка помістили у патрульний автомобіль для доставлення у відділок поліції для встановлення особи та складання адмінматеріалів. Як тільки автомобіль почав рух, дружина правопорушника кинулась на капот та вчепилась за склоочисники, намагаючись завадити руху службового автомобіля, в результаті чього вона відломила дві склоочисні щітки з кріпленням, та впала на асфальтне покриття.Жінку затримав інший екіпаж, який знаходився на місці. На місце викликали слідчо-оперативну групу та швидку.Правопорушниця почала вдавати приступ, швидка яка прибула на місце, констатувала сильну алкогольну інтоксикацію та забрала її до міської лікарні, у супроводі патрульного автомобілю. Який, після огляду доставив її у Вознесенівське відділення поліції для складання матеріалів, за пошкодження автомобіля.Сам же правопорушник, у супроводі патрульних погодився сходити додому за документами. Особу встановили за посвідченням водія.На водія склали адміністративні матеріали: постанову за ч.1 ст.126 (відсутність водійського посвідчення) та протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп’яніння). Висновок лікаря обласного наркодиспансера – показник алкоголю в крові 1,59 проміле. Автомобіль евакуйували на арештмайданчик. Під час затримання, громадяни, які чинили опір отримали протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство).

Опубліковано Патрульна поліція Запорізької області Вівторок, 27 грудня 2016 р.