Патологія щитоподібної залози: комплексна консультація в ЗОКЛ – перший крок до повернення здоров’я

Запорізька обласна клінічна лікарня повідомляє про надважливу пропозицію. Відтепер у відділенні ендокринології з центром ендокринної хірургії можна одержати одночасну консультацію двох провідних фахівців без черги та очікування!

Мова йде про тих пацієнтів, яким рекомендоване оперативне втручання на щитоподібній залозі та на наднирниках. Тепер ви можете не чекати, а відтак – не переживати та не нервувати! Адже ви будете першими в списку на прийом!

Консультація для хірургічних пацієнтів проводитиметься щосереди за попереднім записом. При наявності Е-направлення консультація безоплатна!

Консультувати будуть – завідувачка відділення ендокринології з центром ендокринної хірургії, лікар-ендокринолог вищої кваліфікаційної категорії, доктор філософії в галузі медицини Олена Солов’юк та кандидат медичних наук, асистент кафедри загальної хірургії та післядипломної хірургічної освіти ЗДМФУ Олег Доля. Також консультації будуть проходити за участю кандидата медичних наук, асистента кафедри госпітальної хірургії ЗДМФУ Сергія Вільхового.

ПІД ЧАС КОМПЛЕКСНОЇ КОНСУЛЬТАЦІЇ ВИ ОДЕРЖИТЕ:

  • максимально розгорнуту інформацію про ваш стан здоров’я та шляхи розв’язання вашого питання;
  • індивідуальні рекомендації щодо проведення оперативного втручання;
  • інформацію про усі нюанси стосовно передопераційного та післяопераційного періоду.

Крім того, за необхідності вам буде проведений повний спектр обстежень для адекватної оцінки структурно-функціонального стану щитоподібної залози (аналіз крові на визначення рівня гормонів тиреоїдної панелі та наявності специфічних видів антитіл, УЗД, тонкоголкова аспіраційна пункційна біопсія вузлів щитоподібної залози, молекулярно-генетичне тестування).

Також під час приїзду на консультацію ви зможете ознайомитися з роботою відділенням та познайомитися з персоналом задля того, щоб почувати себе впевнено та комфортно.

Фахівці відділення ендокринології з центром ендокринної хірургії чітко розуміють, що кожен пацієнт – унікальний. Тому тут дотримуються індивідуального підходу до кожного випадку. І комплексна консультація тому підтвердження.

Ми допоможемо вам не лише побороти страх перед операцією, а й зробити важливий крок на зустріч своєму здоров’ю!

Контакт-центр: (066) 146-03-17, (068) 812-97-76

Сайт – https://zokb.org.ua/

Фейсбук – https://www.facebook.com/zokb.official

Інстаграм – https://www.instagram.com/zokb_official