Блефаропластика в ЗОКЛ: відновіть молодість та сяйво очей

Шкіра повік втратила свою еластичність? Опущенні повіки створюють ефект втомленого обличчя та додають віку? З’явилися набряки і мішки під очима? Маєте жирові відкладення в зоні повік? Або ж ви просто незадоволені своїм виглядом через опущені повіки, мішки під очима та зморшки? Ці та інші проблеми вирішує блефаропластика, яку проводять у Центрі мікрохірургії ока Запорізької обласної клінічної лікарні.

БЛЕФАРОПЛАСТИКА — це хірургічне втручання для корекції вікових змін та дефектів в області повік.

Основні ознаки, коли може бути рекомендована блефаропластика:

  • зайва шкіра на повіках, нависання верхніх та провисання шкіри нижніх повік;
  • втрата тонусу та еластичності шкіри на повіках;
  • мішки під очима;
  • зморшку навколо очей та опущення куточків очей тощо.

При цьому вік не має значення, потрібно спиратися на ознаки. Але зазвичай до Центру мікрохірургії ока ЗОКЛ звертаються пацієнти після 35 років. Втім, захоплюватися блефаропластикою не варто. Така операція проводиться кілька разів у житті.

ЕТАПИ ПРОВЕДЕННЯ БЛЕФАРОПЛАСТИКИ:

  1. Консультація.

Усе починається з консультації з кваліфікованим офтальмологом-хірургом. Під час прийому ви матимете можливість обговорити усі питання, побажання та дізнатися про можливі варіанти проведення операції.

Хірург проведе детальний огляд ваших повік, оцінить структуру шкіри, м’язів та жирових відкладень. Також він ознайомить вас з можливою технікою проведення операції та обмеженнями. Важливо підготуватися до консультації, зібравши всі медичні дані та зафіксувати питання, які ви хочете обговорити.

  1. Підготовка до операції.

Цей етап може включати:

— повне медичне обстеження та аналізи за рекомендаціями лікаря;

— консультацію з анестезіологом;

— відмова від деяких ліків;

— рекомендації щодо способу життя, включаючи відмову від куріння та обмеження вживання алкоголю тощо.

  1. Проведення операції.

Блефаропластика в ЗОКЛ може виконуватися під місцевою та загальною анестезією. Що стосується нижніх повік, то рекомендовано її проводи під загальною анестезією.

Процедура триває від 1 до 3 годин, залежно від складності та обсягу втручання (одна або кілька зон).

Хірург перед операцією проводить розмітку з урахуванням побажання пацієнта та рекомендаціями лікаря, після чого робить невеликі розрізи по природних складках повік, щоб мінімізувати видимість шрамів. Потім видаляються надлишкові жирові відкладення та шкіра, м’язи підтягуються і розрізи зашиваються.

  1. Відновлення.

Якщо пластика повік була виконана під місцевою анестезією, пацієнт знаходиться під наглядом лікаря 2-3 години, а потім може повертатися до буденного життя. Якщо під загальним наркозом – виписка можлива тільки через добу. Шви на верхніх і нижніх повіках знімаються через 5-10 днів. Також можуть бути призначені спеціальні мазі та краплі для очей.

Період повного відновлення може зайняти від кількох тижнів до місяця.

БЛЕФАРОПЛАСТИКА – це ваша краса та впевненість у собі. Не відкладайте своє бажання змінити життя на краще. Запишіться на консультацію до лікаря-офтальмолога-хірурга Центру мікрохірургії ока ЗОКЛ вже сьогодні та зробіть перший крок до досконалого вигляду!

Контакт-центр: (066) 146-03-17, (068) 812-97-76

Сайт – https://zokb.org.ua/

Фейсбук – https://www.facebook.com/zokb.official

Інстаграм – https://www.instagram.com/zokb_official