В Запорізькій обласній лікарні автоматизували лабораторні дослідження

Сьогодні в медицині постійно впроваджуються нові технології. Одним із найефективніших рішень за останні десятиліття є системи автоматизації клініко-діагностичних лабораторій. Запорізька обласна клінічна лікарня також має в своєму арсеналі новітнє обладнання, яке дає широкий спектр можливостей.

На базі лікарні функціонує:

✅ Автоматичний аналізатор ШОЕ Vision PRO;

✅ Автоматичний коагулометр С3510;

✅ Аналізатор біохімічний автоматичний PENTRA C400;

✅ Аналізатор гематологічний автоматичний ВС-780 R;

✅ Аналізатор осаду сечі автоматичний EU 5600;

✅ Аналізатор глюкози Biosen C-line Clinic;

✅ Гематологічний аналізатор ABX Yumizen H500 OT;

✅ Імуно-хемілюмінесцентний аналізатор CL 1000i.

Один такий аналізатор дозволяє робити до 300 тестів за годину. Загалом же ультрасучасна апаратура дозволяє проводити близько 100 видів лабораторних досліджень.

ПЕРЕВАГИ АВТОМАТИЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ:

▪️Точність результатів: виконання тестів та вимірювання з високою точністю і повторюваністю, що допомагає уникнути помилок.

▪️Підвищення продуктивності: змога виконувати багато тестів одночасно або послідовно без постійної участі оператора, що значно збільшує продуктивність лабораторії.

▪️Економія часу і ресурсів: системи можуть виконувати завдання набагато швидше. Це дозволяє скоротити час аналізу та прискорити процеси дослідження та розробки.

▪️Покращення якості даних і звітності: системи обладнані функціями запису і звітності, що забезпечує більш точне і повне документування даних та результатів випробувань.

▪️Поліпшення безпеки: зменшення ризику виникнення небезпечних ситуацій і нещасних випадків, пов’язаних з впливом на небезпечні речовини або обладнання.

▪️Можливість інтеграції з іншими системами: легка інтеграція з іншими програмними та апаратними засобами, що забезпечує ефективне управління даними та процесами в лабораторії.

⠀Нагадаємо, клініко-діагностична лабораторія ЗОКЛ забезпечує не лише планове обстеження пацієнтів, а й дослідження у невідкладних і критичних станах коли на рахунку кожна хвилина. Для запису на дослідження звертайтеся до контакт-центру обласної лікарні.

ДОВІДКОВО:

За даними ВООЗ лабораторні дослідження складають 75-90% від загальної кількості всіх видів досліджень, що виконуються для пацієнтів лікувальних закладів. При цьому понад 70% рішень лікарів базуються на результатах лабораторних досліджень.

 

Контакт-центр: (066) 146-03-17, (068) 812-97-76

Сайт – https://zokb.org.ua/

Фейсбук – https://www.facebook.com/zokb.official

Інстаграм – https://www.instagram.com/zokb_official