У Запоріжжі стартує україно-польський медичний симпозіум

Польські колеги обміняються з запорізькими медиками унікальним досвідом проведення ендоваскулярних операцій.

Ендоваскулярні втручання здійснили справжній переворот у світі хірургії. Сучасна високотехнологічна методика є альтернативою класичним відкритим операціям. Вона передбачає лікування судинної патології будь-якої локалізації та дозволяє відновлювати кровотік у судинах малотравматично, швидко та ефективно (без розтину шкіри!)

Такі втручання з успіхом проводять спеціалісти Запорізької обласної лікарні. Для цього тут є все необхідне: унікальне в регіоні відділення судинної та ендоваскулярної хірургії, висококваліфіковані спеціалісти з багаторічним практичним досвідом, європейське діагностичне та хірургічне обладнання.

Але ми впевнені, що запорука сталого результату – безперервне навчання та вдосконалення. Саме тому з метою обміну передовим європейським досвідом на базі лікарні проводиться традиційний україно-польський науково-практичний симпозіум, присвячений актуальним питанням в ендоваскулярній хірургії.

В рамках заходу провідні українські та польські фахівці проллють світло на сучасні тенденції та досягнення у лікуванні судинних патологій і обміняються теоретичним та практичним досвідом.