Гінекологи Запорізької обласної лікарні проводять органозбережні операції

Відчуття здавленості внизу живота викликає занепокоєння? Менструації стали тривалими та нерегулярними? І ви все ніяк не можете завагітніти та народити довгоочікувану дитину? Скоріше за все, причина тому – міома матки. Але це не привід для паніки!

Спеціалісти гінекологічного відділення Запорізької обласної лікарні знають, як вирішити навіть найскладніші проблеми та в короткі терміни повернути вам якість життя!

Для цього в лікуванні застосовуються найсучасніші методики, серед яких лапароскопія міоми матки. Лапароскопічна міомектомія – це хірургічний процес, під час якого видаляється міоматозний вузол за допомогою мікрохірургічних інструментів і лапароскопічного обладнання.

ЯК ПРОХОДИТЬ ОПЕРАЦІЯ?

Лапароскопічне видалення міоми матки проводиться малоінвазивним шляхом (через кілька мікронадрізів) – за допомогою лапароскопа, який вводиться в черевну порожнину і передає зображення на монітор.

Додатково в інші отвори вводять два або три хірургічних інструменти, за допомогою яких і проводять всі необхідні маніпуляції. Тому не виникає потреби робити великий розріз на передній черевній стінці.

Для вашого комфорту та повної безпеки операція з видалення міоми лапароскопічно (міомектомія) проводиться під загальним наркозом, в умовах повного знеболення.

ЧОМУ ЦЯ МЕТОДИКА – «ЗОЛОТИЙ СТАНДАРТ» У ЛІКУВАННІ?

  • невеликий хірургічний розріз
    • менш виражений больовий синдром в післяопераційному періоді
    • мінімальний термін перебування в стаціонарі
    • максимальний естетичний ефект

ЧОМУ САМЕ В ОБЛАСНІЙ ЛІКАРНІ?

  • Надточна діагностика та ефективне лікування

Ми успішно впроваджуємо в повсякденну практику передові методики діагностики та лікування.

  • Ретельна передопераційна підготовка

Усі необхідні дослідження ви можете пройти на базі лікарні та, при необхідності, проконсультуватися у суміжних фахівців.

  • Збереження репродуктивної функції

Органозбережні операції, які проводять наші лікарі, дозволяють в майбутньому відчути радість материнства.

  • Прискорена реабілітація

Мінімальні терміни перебування в стаціонарі (всього 1-4 дні), максимальний косметичний ефект (після втручання не залишається слідів і шрамів) і швидке повернення до активного життя.

  • Комфорт перебування

Наша команда докладає максимум зусиль для забезпечення комфортних умов для пацієнток під час їх перебування у відділенні.

  • Всестороння підтримка

Ми надаємо післяопераційну підтримку та спостереження навіть після закінчення стаціонарного лікування.

Сайт: zokb.org.ua

Facebook: zokb.official

Instagram: zokb_official

YouTube: Запорожская областная клиническая больница

Тел: 067 – 317 – 52 – 59