Унікальний майстерклас: лікарі Запорізької обллікарні опановують тонкощі діагностики в інтенсивній терапії

Сьогодні на базі Запорізької обласної лікарні стартував дводенний просунутий курс ультразвукової діагностики в інтенсивній терапії, який організував міждисциплінарний навчальний проєкт «Центр хірургічних інновацій».

Топові спеціалісти України: лікар-анестезіолог відділення РЕВХ Олександрівської клінічної лікарні м. Києва Андрій ВИСОЦЬКИЙ і дитячий лікар-кардіолог Центру дитячої кардіології та кардіохірургії Данило ШИПОВ діляться сучасним європейським досвідом і практичними методиками щодо моніторингу гемодинаміки в інтенсивній терапії.

Тобто спеціалісти опановують вкрай важливі тонкощі УЗД-діагностики, яку проводять пацієнтам в екстрених ситуаціях: в ургентних випадках, під час операцій, в реанімаціях та ін. Це дасть змогу поглибити знання у наданні спеціалізованої допомоги пацієнтам, що знаходяться у важких станах, тим самим врятувати їм життя.

До заходу долучилися як досвідчені лікарі обласної лікарні (хірурги, анестезіологи та ін.), що хочуть підвищити рівень своєї кваліфікації, так і інтерни. Для підвищення кваліфікації вони отримують не тільки теоретичні знання, а й відпрацьовують практичні навички на інноваційному обладнанні – портативних ультразвукових діагностичних сканерах експертного класу компанії Samsung.

Впевнені, підготовка молодих фахівців, обмін передовим досвідом і впровадження інновацій дозволять підвищити рівень знань лікарів і вивести хірургію в Запорізькій області на якісно новий рівень.

Що стосується пацієнтів, звернувшись у Запорізьку обласну клінічну лікарню, вони можуть бути впевнені у високій якості надання медичної допомоги, адже тут лікарі ніколи не зупиняються на досягнутому та докладають максимум зусиль, щоб зробити її більш оперативною та ефективною!

Сайт: zokb.org.ua

Facebook: zokb.official

Instagram: zokb_official

YouTube: Запорожская областная клиническая больница

Контакт-центр: 066 – 146 – 03 – 17, 068 – 812 – 97 – 76